Wat hebben
we gedaan:

  • Webdesign
  • Webdevelopment

Van fysieke plek, naar digitaal platform

Misschien niet de meest gangbare naam. Maar gangbaar, dat is ze ook niet. Koe in de kost is dé plek voor de leukste boerderijvakantie in eigen land. In de Grondulows overnacht je in Heeten op een comfortabele en bijzondere manier. Ben je slecht ter been of zit je in een rolstoel? Geen probleem, want er is ook een speciale accomodatie aangepast op deze behoefte. En zeg nou eerlijk, wie houdt er nou niet van rennen door een weiland, knoeien in de moestuin of knuffelen met een koe?

Hoe vertaal je de geur van koeien en de modder onder je schoenen naar een scherm vol met pixels?

Van poepspetter naar pixel

Maar… hoe vertaal je de geur van koeien en de modder onder je schoenen naar een scherm vol met pixels? Daarvoor heb je een passend webdesign nodig. Een ontwerp dat precies het gevoel vertaald dat je beleefd bij Koe in de Kost. Om dat gevoel goed te kunnen doorvertalen, moet je het natuurlijk wel eerst zelf beleven!

Berta’s teambuilding

Zo gezegd, zo gedaan. Team Morskieft Ontwerpers vertrok op een koude vrijdag in februari richting de boerderij in Heeten. Daar werden we welkom geheten door boerin Truus en een heerlijke zelfgemaakte monchoutaart. ’s Avonds nog even langs de koeien, die (bijna) allemaal wel een aai over de bol wilden en waarbij we zelfs mochten helpen melken. Lekker relaxen, kletsen en slapen in de Grondulows met hun bijzondere architectuur. De ongedwongen sfeer, overal rondlopende dieren en de frisse boerenlucht haalt je direct uit de waan van de dag. Heerlijk!

Spettertje hier, spettertje daar

In het ontwerp zochten we naar een goede mix tussen het ongedwongen boerenleven en modern comfort. Zo kwamen we uit op het ontwerp zoals deze er nu staat. Subtiele animaties en asymetrische vormen geven je het gevoel dat de site in beweging is, zonder dat het onrustig wordt. Door wit als canvas te kiezen vallen de kleuren die we gebruiken extra op. Geen opsmuk als het niet nodig is. Precies zoals op de boerderij. Een spettertje hier en een spettertje daar voor een speels karakter en klaar!

Koeindekost6
Koeindekost6
Koeindekost10
Koeindekost10
Koeindekost11
Koeindekost9
Koeindekost9