Wat hebben
we gedaan:

  • Mentale merkidentiteit
  • Visuele merkidentiteit
  • Webdesign
  • Webdevelopment

It’s all about teamperformance

Q3 helpt medisch specialisten op het gebied van strategie, feedback en verandering. Door middel van tools en medewerkers uit verschillende disciplines kunnen ze ieder medisch team helpen om nog beter te worden. Want wat is nou het geheim van een goed presterend team? En welke factoren zorgen voor een verhoging van de collectieve groepsintelligentie?

De ‘Why' van Q3: “Wij geloven dat wij samen de kwaliteit van zorg kunnen verbeteren.”

Dream big, start small

Een identiteitstraject. Dat is toch alleen voor grote bedrijven? Dit wordt vaak gedacht, maar is volgens ons absoluut niet waar. Hoe klein of groot je bedrijf ook is, iedereen heeft baat bij het doorlopen van een identiteitstraject passend bij jouw vraagstuk, bedrijfssamenstelling en budget. Dit was ook bij Q3 het geval. Zij kwamen bij ons met de vraag voor een nieuwe website en huisstijl. Op de oude website was het een ratjetoe van informatie en ze zagen door de bomen het bos niet meer. Hun zorg was dat als zij er geen structuur in konden herkennen, hoe kan een potentiële opdrachtgever dat dan wel? Alle reden om eerst een goede basis te leggen.

Why tell me why

Samen bepaalden we de persona’s, de what, how en why (Golden circle) en positionering van Q3. Door hier op een gestructureerde manier mee bezig te zijn, kregen we samen een beter beeld over wat ze zochten in een website. Vanuit de basis die we hebben gelegd in het identiteitstraject, konden we snel keuzes maken voor de vormgeving, opbouw, fotografie en teksten op de website. Als er in het traject twijfel ontstond over een bepaalde keuze die gemaakt moest worden, konden we daarin altijd terugkijken op wat we hadden vastgelegd in het identiteitstraject. Voor ons ontzettend waardevol om de klant goed te leren kennen en voor de opdrachtgever fijn om het daaropvolgende traject soepel en effectief te laten verlopen.

En? En? En?

Benieuwd naar het eindresultaat? Check dan www.q3consult.nl.

Afbeelding 5

In een enthousiaste shoutboxsessie werd er lustig op los ‘geshout’ voor een nieuwe descriptor en payoff. Uit de longlist kwamen we uiteindelijk samen tot de descriptor: ‘voor medisch specialisten’ en de payoff ‘It’s all about teamperformance'.

Afbeelding 13
Afbeelding 13

Het oude logo en de huisstijl waren niet meer passend. Hier zie je het resultaat van de vernieuwde huisstijl waarin de persoonlijkheid van Q3 een stuk beter tot zijn recht komt.

Afbeelding 11
Afbeelding 3
Afbeelding 3

Ook bij de ontwikkeling van de website kijken we goed naar de wensen van onze opdrachtgevers en mogelijkheden binnen het budget. Door middel van een soepele samenwerking tussen design en development binnen Morskieft Ontwerpers, kunnen wij voor iedere vraag een website maken die aan de vraag voldoet en een geheel eigen uitstraling heeft.

Afbeelding 9