Wat wij doen

Het 'waarom' van een organisatie is nog nooit zo belangrijk geweest. Daarom is ons doel om het merk in het hart van de organisatie te plaatsen. Organisaties gedijen het best wanneer de mensen geloven in hun merk. Zowel voor uitstraling naar buiten als voor de werknemers. Het gevoel geven aan deze verbondenheid met haar organisatie is cruciaal om authentieke klantrelaties op te bouwen.

Onze aanpak zet het merk in het hart van bedrijven en organisaties om waarde en betekenis te creëren daar waar het er het meest toe doet.

Mentale merkidentiteit

Wij helpen bedrijven en organisaties met het opstellen en implementeren van hun merkverhaal en kernwaarden. Welk verhaal wil je als organisatie vertellen? En aan wie? Kijk naar de doelgroep(en) en waarom zullen deze doelgroepen voor jouw organisatie kiezen? Het merkverhaal van jouw organisatie is een aansprekend verhaal dat in één keer duidelijk maakt waar je voor staat en wat jou uniek maakt. Deze elementen zijn de basis voor alles wat je doet op gebied van branding, marketing en communicatie en biedt houvast bij alle keuzes die er gemaakt worden.

Positionering - Brandstory - Kernwaarden - Missie/visie - Persona’s - Golden circles

Visuele merkidentiteit

Wij vertalen de mentale merkidentiteit naar een visuele merkidentiteit met een duidelijk concept dat voorkomt uit het merkverhaal en de kernwaarden. Vanzelfsprekend laten we hierbij de doelgroep(en) niet buiten beschouwing. Hierbij maken we keuzes in vorm, kleur, tekst, beeld en/of geluid. De visuele merkidentiteit moet uitdragen wie jullie zijn, wat jullie doen en waar de ambities liggen. Met de visuele identiteit zetten we het merk zichtbaar in de markt met een duidelijke vertaling in verschillende communicatie middelen.

Corporate identity - Conceptontwikkeling - Campagnes - On- en offline middelen - Webdesign

Merkstrategie

Na het bepalen van de mentale- en visuele merkidentiteit bepalen we samen de merkstrategie. We bepalen via welke kanalen we het beste de doelgroep(en) kunnen benaderen en ondersteunen organisaties bij het schrijven en implementeren van het marketingplan. Daarbij houden wij altijd de verbinding tussen de verschillende communicatiekanalen, in plaats van de kanalen afzonderlijk van elkaar in te richten.

Merkstrategie - Digitale strategie - Contentstrategie

Merkactivatie en Merkloyaliteit

De merkstrategie vertalen we naar de activatie van je merk en alle middelen die daarbij horen. We zorgen dat een merk gaat leven en bewegen. Je merk krijgt lading in zowel activatie als in loyaliteit. Uiteraard doen we dit op maat gebaseerd op (buyer) personas en met innovatieve communicatie tools en relevante campagnes. Activatie moet er toe doen!

Merkactivatie - Merkloyaliteit - Ambassadeurs

Co-creatie

Wij maken geen werk om het daarna bij onze opdrachtgevers over de schutting te gooien. Wij zijn van mening dat het beste werk ontstaat door het aangaan van de dialoog. Openheid en vertrouwen zijn daarin een belangrijke factor. Bij een eerste kennismaking of aan het begin van een nieuwe opdracht zullen wij daarom vooral luisteren en vragen stellen. Daarmee zorgen wij voor een oplossing die ook in de toekomst relevant blijft. Onze benadering maakt gebruik van co-creatieve technieken en geeft draagvlak en betrokkenheid aan medewerkers.

Webdevelopment - Contentcreatie - Drukwerkbegeleiding - Huisstijlimplementatie

Wie wij zijn?

Ons team heeft uitgebreide ervaring in het (door)ontwikkelen van merkidentiteiten met haar diversiteit aan middelen.

Een energiek en creatief team met verschillende kwaliteiten en persoonlijkheden die bovenal goede ontwerpen wil maken.

 • Bart
 • Han
 • Milou
 • Mirjam
 • Dennis
 • Renate
 • Monique
 • Wim
 • Phillip
 • Maureen
 • Frank
 • Daniel

Han

Ontwerper en eigenaar

Milou

Ontwerper

Mirjam

Traffic manager

Dennis

UX & Development

Renate

Financiële administratie

Monique

Financiële administratie

Wim

Ontwerper

Phillip

Projectmanager

Maureen

Vormgever

Frank

Ontwerper

Daniel

UX/UI designer